shadow

כשאנחנו חושבים על גריל האסוציאציה הראשונה היא אולי פחמים – אבל האופציה הטובה ביותר היא דווקא גריל שפועל על בסיס גז. אם עדיין לא נחשפתם לפתרון המתקדם והיעיל, כדאי גם לכם להכיר את כל היתרונות של גריל הגז.

נוחות השימוש

אמנם יש כאלה שאוהבים את מלאכת הנפנוף האינסופית ואת הצורך לוודא שהפחמים מתאימים, אבל אין ספק שהדלקת גריל גז היא פעולה פשוטה הרבה יותר ומהירה יותר. אחרי השלמת הצלייה בא לידי ביטוי יתרון נוסף של גריל מתקדם זה – בניגוד לגריל פחמים שנדרש מאמץ בלתי מבוטל כדי לנקות אותו, החזרת המצב לקדמותו בגרילי גז פשוטה ומהירה.

שליטה מלאה על הטמפרטורה

יש לא מעט ישראלים שאוהבים להתהדר במיומנויות צלייה גבוהות במיוחד על פחמים, אבל כדאי להודות שהם אל תמיד עומדים במבחן התוצאה… עם גריל גז לעומת זאת כל אחד וכל אחת הם מאסטר שפים: השליטה בטמפרטורה נוחה ואפשר להגיע לרמה המדויקת ביותר הדרושה, ובנוסף פיזור החום אחיד על גבי כל המשטח כך שאין חלקים צלויים יותר לצד חלקים צלויים פחות, וכל מנה הופכת למעדן.

איזה טעם יש לאוכל שנצלה על גבי גריל גז?

טעים להפליא ונקי לחלוטין.

כשאנחנו צולים בשר על פחמים הוא סופג במקרים רבים טעמי לוואי שאולי אנחנו רגילים אליהם, אבל בהחלט אפשר גם בלעדיהם. צלייה על גבי גריל גז – הן של מנות בשריות והן של מנות טבעוניות שהופכות פופולריות יותר ויותר מיום ליום – מבטיחה הנאה מלאה לבלוטות הטעם.

ידידותיות לסביבה

בימינו כבר אי אפשר להתעלם מהצורך הדחוף לשנות הרגלים כדי למנוע נזקים חמורים ובלתי הפיכים לכדור הארץ, כאלה שיהפכו את החיים כאן לבלתי נסבלים עבור רובנו. המעבר מפחמים מזהמים לגז נקי היא דוגמה מצוינת להתנהלות אחראית ואקולוגית, בלי לוותר על שום דבר.

בטיחות

גריל על בסיס גז הוא מכשיר בטיחותי הרבה יותר מגריל פחמים. על-מנת להבטיח רמת בטיחות מרבית חשוב קודם כל לקנות גריל של יצרנית מוכרת ואיכותית, ובנוסף לבצע בדיקות תקופתיות של החיבור לגז – וכך ליהנות בראש שקט מחוויות קולינריות מצוינות.