shadow

הרעיון הזה, שהפך לקונספט והתפשט בעולם מהר יותר מהאינטרנט, כבר מזמן לא נמצא בחיתולים. הוא נבדק, טולטל, הורעד, ונבנה מחדש, וכיום זה ברור – יש עסקים שהדבר שהכי מתאים להם זה חללי עבודה משותפים. אם אתם קוראים את המילים הללו, אתם כנראה בשלב הזה בו אתם מתלבטים האם זה מתאים לי ולעסק שלי. אם כך – תמשיכו לקרוא.

בשורות הקרובות אנחנו נעשה כל מה שביכולתנו כדי להראות לכם למה חללי עבודה אלו הם הפיתרון האופטימלי עבורכם. אם הצלחתם להתנגד לנו, ניצחתם – קחו משרד לבד. אחרת, אנחנו מזמינים אתכם למהפיכה שממשיכה וממשיכה.

היתרונות המובהקים של חללי העבודה המשותפים:

  1. מחיר – מה לעשות, לשכור משרד זה יקר, בטח כאשר אתם שוכרים אותו לעצמכם בלבד. בכל הנוגע לחללי עבודה משותפים, בטח כשמתבוננים בתמונה הרחבה (שירותים שונים ונלווים שכל משרד צריך בכל מקרה, ומגיעים "על הבית"), זה פשוט משתלם יותר כלכלית כמעט תמיד.
  2. גמישות לעסק, לך ולעובדים – המשרד שלך הוא מקום קבוע, אותו הדבר, וקשה לשנות הרגלים. ומה קורה אם משהו משתנה? עם חלל עבודה משותף, אתה יכול להיות חברה של איש אחד, ולמחרת לשכור עוד שלושה, ואחרי חודשיים לפטר אחד, ולשכור עוד 10. החלל מאפשר הסתגלות לשינויים בצורה מיידית, שזה מעולה לכל עסק, ומאפשר את הדינמיות שמאפיינת עסקים צעירים, עם פוטנציאל להתפתח.

לא מספיק לכם מחיר וגמישות?

צודקים, למה להסתפק במועט? אז הנה לכם, מה לגבי העובדה שהכול כלול, ואתם מקבלים משרד מוכן, מעוצב, בנוי, מרוהט, כולל חיבור לאינטרנט, חשמל, מים, והכול מטופל ומדוגם, ויש בעל בית שמטפל בהכול, תמיד, כי יש לו המון לקוחות במשרדים שהוא משכיר? יתרון אדיר שאי-אפשר לדלג עליו, ועל כך יעיד כל מי שניסה להחזיק ולתחזק משרד עצמאי.

יש עוד הרבה יתרונות, אבל אחד היתרונות הבולטים ביותר זה התקשורת עם הסביבה, מה שנקרא "נטוורקינג". חללי עבודה משותפים מאפשרים לכם לפגוש אנשים, להכיר אנשים, להתערבב איתם, ולצמוח, וזה לא רק קונספט, אלא משהו שהוכח שאפקטיבי לצמיחת החברה.